top of page

Group busstop's 5 års jubilæums fest

2023

​I år er det 5 år siden Group BUSSTOP startede i Skyttehuset.

Det blev fejret i Forsamlingsgaarden Sundeved i Vester Sottrup i oktober måned... mere herom senere.

Nybøl Idræts-  og Kulturforening samarbejdede igen omkring afholdelsen af forårskoncerten i Vester Sottrup.

Mange billetter var forudbestilt fra efterårskoncerten samme sted i 2022, så efter en god uges tid, kunne der meldes "UDSOLGT"

... her får du lige et par billeder af Ole Kæhler fra SønderborgNYT med publikummerne inden koncerten...

Group BUSSTOP er nu "landet" solidt på scenen efter de seneste tilpasninger i bandet, og med Skau's nyindkøbte el-trommer er det lykkedes at "tæmme" akustiske udfordringer i mindre lokaler som f.eks. Skyttehuset.

Jan Christiansen, Group BUSSTOP's lead guitarist, er "sprunget ud" som sanger i nogle af melodierne, så alt i alt blev forårskoncerten i Skyttehuset nok én af de bedste koncerter, gruppen har præsteret til dato.

 

Som noget helt nyt for Busstopperne var næste stop et guldbryllup såmænd.
På Folkehjem i Aabenraa gik man således lystigt til opgaven, og efter brudevalsen var dansegulvet fyldt lige indtil natmaden.

Jo, jo så er det også prøvet...

Næste opgave hed "Nøffel Festival" 28. maj, hvor Group BUSSTOP gik på scenen kl. 17:00.

Hele ugen op til dagen var meget regnfuld og kold, men vejrguderne viste sig fra den lidt mildere side, og vi slap helt for nedbør, og temperaturerne var.... OK, lidt efterårsagtige.

Men på trods af de vejrlige udfordringer + 2 andre festivaler i området + 1 Oldtimer komsammen lige i nærheden, ja så blev dagen en succes med mange gæster, der rykkede sammen og holdt ud.

Vores allesammens Das (Svend Duus) er officielt kommet med i Group BUSSTOP's crew og var med første gang i Nybøl.

Sammen med Ivan Schrøder er de to med til at alt "glider" godt før, under og efter alle koncerter.

Dejligt at have dig med igen, Das... det er ligesom i de gamle Haimons dage :-)

Bobby's Medarbejderfest (Donations Festen)  blev i år lagt på fredag, den 10. juni.

Det er samme dag, som Nordals Festivalen starter, så vi var lidt nervøse for, om der overhovedet kom nogen gæster den dag.....

Men ingen grund til nervøsitet, salen var igen fuld af glade og danseglade publikummer, og det blev en fantastisk aften.

Pga. meget dårligt vejr blev Busstoppernes Sommerrock koncert i Ringsted den 1. juli desværre udsat til et senere tidspunkt. Hvornår får stadig stå hen i det uvisse...

Søndag, den 7. august stod på friluftskoncert ved Morten Latter i "Den Gamle Skomager" i Graasten, og med gratis entre var der selvfølgelig fyldt godt op, og mange af gæsterne nød den dejlige mad fra Morten's køkken.

For første gang havde vi vores nye sanger og guitarist Bent Rothe med, selv om han endnu ikke rigtig havde øvet med os, og bortset fra et par
"aha-synger-du-den-stemme-oplevelser" undervejs fik vi Bent godt introduceret den dag.

Group BUSSTOP valgte fredag, den 7. oktober for første gang selv at stå for årets efterårskoncert, som blev afholdt i Forsamlingsgaarden Sundeved i Vester Sottrup.

I et fantastisk samarbejde med "Nybøl Idræts- og Kulturforening" lykkedes det at få fyldt salen op med glade gæster, der gav den gas med ringridere og kartoffelsalat og sang og dans til en stak 60'er hits i timerne derefter.

Der blev traditionen tro udloddet BUSSTOP vinglas i pausen, og som noget helt nyt også 3 gange 2 stk. BUSSTOP termokrus.

"Pigtrådsballet i e Safthus" blev en kæmpe succes, som vi forventer gentaget samme sted til forårskoncerten fredag, den 10. februar 2023.

Traditionen tro var Group BUSSTOP igen med til Bobby Festivalen den 5. november 2023.

Bent Rothe var med til Bobby for første gang i den sammenhæng, og det var igen en kæmpe succes.

bottom of page